Proizvodi od drveta

Lasersko graviranje i sečenje drveta

Drvo je veoma zahvalan materijal za obradu na laseru. Laserom je moguće vršiti graviranje i sečenje drveta ili drvnih preradjevina kao što su MDF ili šperploča.

Uz malo mašte moguće je dobiti veoma zanimljiv proizvod, od priveska za ključeve do 3D puzzle.

Magneti za frižidere – Vršimo izradu magneta za frižidere od lesonita na kojem lepimo štampanu sliku raznih motiva, od dečjih do namenskih za manifestacije po Srbiji i šire.

Mali Ramovi za slike – Vršimo izradu malih ramova za slike koji se najčešće koriste kao magneti u kojima se mogu smestiti male porodične fotografije, pejzaži odredjenih mesta ili po želji klijenta.

Privesci za ključeve – Vršimo graviranje i sečenje privezaka od drveta. Pored kompletne izrade, vršimo i graviranje već gotovih drvenih privezaka u različitim oblicima – krug, pravougaonik, srce… po želji kupca.

Podloge za dekupaž – Vršimo izradu podloga za dekupaž na mdf-u manjih debljina. Dekupaž kao tehnika bojenja i pravljenja gotovog jedinstvenog proizvoda postaje sve popularniji i stim mi smo odlučili da ponudimo neke gotove podloge ali možemo i na osnovu crteža klijenta da isečemo podlogu.

Drvene kutije za flaše – Želite da budete jedinstveni prilikom poklanjanja najčešćih proizvoda? Flaše pića su jedan od najčešćih poklona kada se odlazi kod prijatelja, rodbine, ali uz naše drvene kutije za flaše vaš poklon će biti jedinstven i zapamćen.

Crkveni program – Vršimo graviranje i isecanje krstića raznoraznih oblika i malih ikonica sa nalepljenom štampanom slikom na medijapanu, ili graviranjem na šper ploči ili drvetu. Mogućnost obostranog lepljenja ikonice ili graviranja i pravljenja priveska za kola ili za ključeve.

Da bi ste dobili ideju o preciznosti i kvalitetu mašine postavljamo jedan video zing laserske graverice, kakvu i mi koristimo, pa vi procenite sami kvalitet lasera